Cisco ASA with FirePOWER Services

”Reaaliaikaista ja jatkuvaa kyberturvaa”

Cisco ASA with FirePOWER Services –ratkaisussa yhdistyvät alan johtavat Sourcefire NGIPS hyökkäystentorjunta, URL-suodatus, haittaohjelmien torjunta (AMP) ja tutkimusten mukaan maailman luotetuin Cisco ASA –palomuuri.

Cisco ASA with FirePOWER Service on kustannustehokas uhkakeskeinen palomuuriratkaisu, joka antaa reaaliaikaisen tilannekuvan ja näkyvyyden tietoverkon ympäristöön ja sen kaikkiin tapahtumiin. Ratkaisulla on ylivertainen kyky havaita, ymmärtää ja torjua tunnettuja ja tunnistamattomia uhkia. Sen älykäs automaatio mahdollistaa nopean reagoinnin uhkatilanteisiin ja niistä selviämiseen. Cisco ASA FirePOWER luo yritykselle valmiuden siirtyä täyteen hyökkäyksenestovalmiuteen – ennen hyökkäystä, sen aikana ja hyökkäyksen jälkeen.

Uudessa ratkaisussa ASA-muurit pysyvät monessa suhteessa samanlaisina kuin tähänkin asti eli olemassa olevat vahvuudet säilytetään, mutta muureihin saa nyt mukaan myös uudet FirePOWER-palvelut.


FirePOWER tarkoittaa entistä kovempaa tietoturvaa IPS-tietoturvan, sovellustasomuurituksen, sisällönsuodatuksen ja myös kaikkien ominaisuuksien keskitetyn valvonnan ja hallinnan kannalta. Ominaisuudet vievät Cisco ASA:t kertaheitolla NextGen –muurien kärkeen. Ominaisuuksien mukana tulee uusia ASA-malleja pienten toimipaikkojen tarpeisiin, jolloin yhdellä teknologialla voidaan toteuttaa kaikenkokoisten verkkojen muuritietoturva.

Ironnetin asiantuntijapalvelut auttavat arvioimaan uudelleen yrityksen tietoturvastrategian. Autamme ASA-palomuuriohjelmiston käyttöönotossa ja jatkuvien palvelujemme avulla saat paitsi näkyvyyden tietoverkon liikenteeseen myös hallitset jo ennalta tietoturvaa uhkaavia tilanteita. Viime vuoden lopulla julkaistua palomuuriratkaisua on otettu kuluvan vuoden aikana käyttöön jo usealla asiakkaalla ja kokemukset ovat olleet positiivisia.

Lue lisää Cisco ASA FirePower -ratkaisuista:

Cisco ASA FirePOWER