Case: OAJ

”Joustavuus ja asiantuntemus luovat hyvän kumppanuuden”

OAJ eli Opetusalan Ammattijärjestö on opetusalan työmarkkinajärjestö, jolla on yli 120 000 jäsentä. Ironnet on toiminut jo usean vuoden ajan OAJ:n verkkoratkaisutoimittajana.

”Teimme Ironnetin kanssa palvelusopimuksen viime vuoden elokuussa”, kertoo järjestelmäasiantuntija Riku Kivi OAJ:sta. ”Meillä on pitkä yhteinen historia ja Ironnet on vuosien varrella todistanut meille osaamisensa”, Kivi jatkaa.

Palvelusopimus tuo joustavuutta

Palvelusopimuksen puitteissa Ironnet vastaa OAJ:n verkkoratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta yhteistyössä OAJ:n oman asiantuntijatiimin kanssa.

”Meille oli tärkeätä saada joustava kumppani, jolta voimme ostaa palvelua silloin, kun sitä tarvitsemme, emmekä ole sitoutuneet suuriin kiinteisiin kuukausimaksuihin”, Riku Kivi mainitsee.

Pasilan toimitilojen verkkoratkaisut suunniteltiin yhteistyössä

OAJ on vastikään remontoinut Pasilassa sijaitsevat toimitilansa. Remontin ajaksi toiminta siirrettiin väliaikaisiin tiloihin. Ironnet on ollut mukana sekä väliaikaisten että uudistuvien tilojen konesalipalvelujen yhteysratkaisujen sekä verkkoratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Remontin yhteydessä uusittiin OAJ:n langaton verkko ja samalla palomuuri- ja VPN-ratkaisut. Ironnet on auttanut kaikilla osa-alueilla. He toteuttivat uuden langattoman verkon Ciscon laitteilla ja olemme päässeet eroon aiemmista langattoman verkon ongelmista”, Riku Kivi toteaa.

Remontti on valmistumassa ja Ironnet auttaa OAJ:ta myös paluumuutossa. ”Yhteistuumin suunnittelemme ja siirrämme verkkoja uudistuneeseen toimitilaan”, Riku Kivi mainitsee ja jatkaa ”Mietimme yhdessä kokonaisarkkitehtuuria ja miten haluamme edistää toimitilojen verkkoratkaisuja tulevaisuudessa”.

Verkon kokonaispaketti antaa tapahtumajärjestäjälle mielenrauhan

Ironnet suunnittelee ja toteuttaa OAJ:n liittokokousten tietoliikenneyhteydet. Verkon kokonaispaketti on huoleton ratkaisu OAJ:lle. ”Ironnet on suunnitellut ja toteuttanut tapahtumien internet-yhteydet ja he ovat paikan päällä huolehtimassa, että homma toimii”, Riku Kivi kertoo . ”Kaikki on toiminut hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä tällaiseen kokonaispalveluun. Käytämme Ironnetia jatkossakin näissä tilaisuuksissa” , Kivi toteaa.

Asiantuntemus perustuu tiimityöhön

Ironnet pyrkii toiminnassaan löytämään asiakkailleen oikeat ratkaisut ja auttamaan niiden onnistuneissa käyttöönotoissa ja ylläpidossa. Ironnetin tärkein tuote on asiantuntijapalvelu. Myös OAJ arvostaa verkkotoimittajan asiantuntemusta ja joustavuutta.

”Yhteistyömme Ironnetin kanssa on ennen kaikkea tiimityötä. Meille on tärkeää, että kumppani tuntee arkkitehtuurimme ja toimintaympäristön sekä sen, mitä haluamme saavuttaa”, Riku Kivi mainitsee. ”Ironnetissa ei palvelut henkilöidy, vaan heiltä löytyy useampi asiantuntija, joka tuntee meidän tavoitteemme ja toimintatapamme. Yhteistyömme Ironnetin kanssa on sujunut hyvin ja vastedeskin työstämme asioita eteenpäin yhdessä”, Kivi sanoo.