Case: Ixonos

”Älykkäät kuormanjakopalvelut itsehallintaperiaatteella tuovat selkeän kilpailuedun Ixonosille”

Ixonos ja Ironnet ovat tehneet useita vuosia yhteistyötä Ixonosin vaativan verkkoympäristön kehittämisessä ja toteuttamisessa. Ixonosin pilvipalvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden siirtää konesalitoiminta joko täysin tai osittain pilviympäristöön. Ixonosin yksityinen pilvipalvelu on skaalautuva korkean automaatioasteen omaava ratkaisu, jonka turvallisuuden ja hallittavuuden varmistaa Ixonosin kehittämä Software-defined Data Center –teknologia.

Ixonos vastaa pilvipalveluiden älykkäillä kuormanjakopalveluilla asiakkaiden tarpeisiin

Pilvipalveluiden älykkäät kuormanjakopalvelut tarjoavat Ixonosin asiakkaille mahdollisuuden käyttöliittymän kautta hallita ja konfiguroida itsepalveluperiaatteella pilviympäristöään myös älykkäiden vikasietoisuus- ja kapasiteetti-ominaisuuksien suhteen. Teknisesti älykkäät kuormanjakopalvelut toteutetaan Citrix Netscaler –alustalla, joka on käytännössä mahdollistanut konesaliautomaation viemisen kokonaan uudelle tasolle.

”Olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoilla täysin ainutlaatuisen toimintatavan,” toteaa Ixonosin konesalipalveluista vastaava Mika Salimäki. ”Konesalien älykäs kuormanjakopalvelu itse hallittuna tuo asiakkaillemme selkeää kustannustehokkuutta ja joustavuutta. Olemme saaneet Ironnetilta sellaista palvelua, mitä halusimmekin. Ironnet on meille juuri sopivan kokoinen kumppani joustavalla palvelullaan ja rautaisella ammattitaidollaan,” Salimäki toteaa.

Ixonosin edistyksellinen teknologia syventää myös Ironnetin osaamista entisestään

Ixonosin pilvipalveluautomaation varmistama Data Center –teknologia kuuluu Ironnetin asiantuntijoiden vankkaan osaamiseen.

” Pitkä yhteistyömme Ixonosin sopimuskumppanina on Ironnetille erittäin merkittävä ja mieluinen asia. Mielenkiintoiset teknologiat haastavat asiantuntijoitamme ja tuovat meille äärimmäisen tärkeää kokemusta ja syventävät omaa osaamistamme,” Ironnetin toimitusjohtaja Timo Lindfors toteaa.

Ixonos Oy

Ixonos on jo yli 10 vuoden ajan menestyksekkäästi ylläpitänyt suurten kansainvälisten yritysten liiketoimintakriittisiä tietojärjestelmiä. Ixonosin virtuaalinen yksityispilvi on Pohjois-Euroopan ensimmäinen Red Hatin sertifioima yksityinen pilvipalvelu.

Ironnet Oy

Ironnet on vuonna 1999 perustettu yritysten tietoliikenneratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Asiantuntemus ja osaaminen verkkoratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa sekä kyky reagoida nopeasti asiakkaan ongelmatilanteessa luovat perustan pitkäaikaiselle ja luotettavalle yhteistyökumppanuudelle.

Lue lisää Ixonos -pilvipalveluista:

Ixonos Cloud