ManageEngine OpManager CMDB

”ManageEnginen OpManager –työkalu tuo verkon CMDB-hallinnan kaikkien ulottuville”

ManageEnginen OpManager auttaa yrityksen IT-tiimiä saavuttamaan täydellisen näkyvyyden IT-infrastruktuuriin. OpManager tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joilla saat kustannustehokkaan kokonaisratkaisun verkonvalvontaan. OpManager on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää ja se on sovitettavissa kaikkiin IT-ympäristöihin ilman merkittäviä investointeja.

OpManagerin CMDB -työkalulla näkymä omaisuuden hallintaan

OpManageriin integroitavan Configuration Management Database (CMDB) -työkalun avulla yritys pystyy paitsi valvomaan ja keräämään myös hallinnoimaan verkosta löytyvää tietoa erikseen määriteltävillä mittareilla. Konfiguraatioiden hallinnalla IT-päälliköt ja palveluiden omistajat saavat yksityiskohtaista tietoa esim. verkkoon liitettyjen laitteiden tiedoista kuten sarjanumerot, ohjelmistoversiot ja lisälaitteet. CMDB:n avulla saadaan hoidettua tehokkaasti myös laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvä lisenssi- ja tukisopimusten hallinnointi. Mobiilikäyttöliittymä tekee OpManager -käytön ajasta ja paikasta riippumattomaksi.

Ironnetin jatkuvan palvelun konseptilla luotettava pohja verkonvalvontaan

”Kun asiakas ostaa ManageEnginen verkonvalvonnan kokonaisratkaisun, kannattaa harkita Ironnetin jatkuvan palvelun konseptia,” toteaa Heikki Jantunen Ironnetilta ”Tällöin asiakas pystyy optimoimaan valvontaan ja tekniikkaan liittyvien ominaisuuksien tehon ja voi vapauttaa oman IT-tiiminsä resurssit muualle. Ironnet hoitaa avaimet käteen –periaatteella verkon valvonnan ja konfiguraatioiden hallinnan ja näin asiakas saa huomattavaa säästöä sekä ajallisesti että kustannusmielessä,” päättää Jantunen.

Ironnet on ManageEnginen hallinta- ja valvontatuotteiden virallinen jälleenmyyjä ja jakelija Suomessa.

Lue lisää OpManagerista ja OpManager CMDB –työkalusta:

OpManager
OpManager CMDB