Case: Attendo

Ironnet mahdollistaa toimipisteiden tietoverkon toimivuuden

Attendon hoivapalvelut kasvavat – myös tietoverkko laajenee

Attendo on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoivapalvelujen yritys, joka toimii Suomessa 65 paikkakunnalla ja työllistää yli 6000 ammattilaista. Voimakkaasti kasvava hoivapalvelujen sektori on uusien toimintayksiköiden myötä yhdenmukaistanut tietojärjestelmiään ja verkkoyhteyksiään.

Uudet toimipaikat liitetään verkkoon nopeasti ja tietoturvallisesti

Ironnet suunnitteli ja toteutti uusien hoivayksiköiden tietoturvalliset VPN-yhteydet ja langattoman tietoverkon. Uuden infrastruktuurin valmistuttua Ironnet varmistaa, että toimipisteet saavat yhteydet päätoimipaikan verkkoon nopeasti ja tietoturvallisesti.

Ironnet on sopivan kokoinen kumppani

Ironnet kehittää Attendon järjestelmää proaktiivisesti ja yhteisiä hankkeita viedään eteenpäin hyvässä yhteistyössä.

Ironnet valikoitui Attendon verkkotoimittajaksi tarjouskilpailun jälkeen. Hyvät referenssit, ammattitaito ja kustannustaso nousivat Ironnetin valteiksi.

”Ironnet vakuutti meidät osaamisellaan ja kustannustehokkuudellaan ja he löysivät ratkaisut meitä askarruttaneisiin asioihin heti alusta lähtien,” kertoo Attendon Head of IT Päivi Luotola. ”Olemme olleet todella tyytyväisiä heidän toimintatapaansa. Ironnet on sopivan kokoinen kumppani meille; ketterä ongelmanratkaisutilanteissa ja heillä on laaja osaamisen kirjo omasta takaa,” Luotola toteaa.

Ironnet toimittaa ratkaisuja kustannustehokkaasti sovitulla tavalla

”Asiakkaamme arvostavat, että tietoverkon rakentaminen, valvonta ja ylläpito hoituvat sovitulla tavalla ja kustannukset pysyvät kurissa,” toteaa Ironnetin myyntipäällikkö Eero Kankkonen. ”Me pystymme haastavissakin olosuhteissa toimittamaan ratkaisuja, joihin asiakkaamme uskoo. Meillä on monen alan it-osaajia ja pitkä kokemus, joten ongelmatilanteissakin meiltä saa nopean kannanoton ja ratkaisuehdotuksen,” Kankkonen jatkaa. ”Pitkäaikaisessa asiakassuhteessa on erittäin tärkeää, että asiakkaan oma it-tiimi ja Ironnetin tiimi puhuvat samaa kieltä,” Eero Kankkonen mainitsee.

Attendo

Attendo perustettiin Ruotsissa vuonna 1987 ja Suomessa sen toiminta alkoi vuonna 2000. Attendosta on kasvanut Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoivapalvelujen yritys ja se työllistää 17 500 työntekijää 450 toimipaikassa. Attendon palvelut Suomessa koostuvat terveyspalveluista, hoivapalveluista, henkilöstöpalveluista sekä Kuntaturvasta.

Ironnet Oy

Ironnet on vuonna 1999 perustettu yritysten tietoliikenneratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Asiantuntemus ja osaaminen verkkoratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa sekä kyky reagoida nopeasti asiakkaan ongelmatilanteessa luovat perustan pitkäaikaiselle ja luotettavalle yhteistyökumppanuudelle.