ManageEngine OpUtils

”ManageEnginen OpUtils –työkalusetti auttaa näkemään, mitä tietoverkko pitää sisällään”

Tietoverkkojen laajuus ja monimutkaisuus haastavat yrityksiä varmistamaan, mitä verkko aidosti pitää sisällään. Yritykset panostavat tietoturvaan ja hankkivat aktiivisia analysointi- ja suojaustyökaluja.

Usein on kuitenkin nopeampaa ja helpompaa panostaa näkyvyyteen – verkkoseurannan avulla yritykselle avautuu, kuinka paljon verkossa on muita kuin hallitun suunnittelun mukaisesti kytkettyjä laitteita. Näkyvyys todelliseen tilanteeseen auttaa yritystä verkon suorituskyvyn huippuun hiomisessa, tietoturvan maksimoinnissa ja it-resurssien saatavuuden varmistamisessa.

ManageEnginen OpUtils on edullinen ja käyttövalmis reaaliaikaisen verkkoseurannan työkalusetti, joka on suunniteltu auttamaan järjestelmäasiantuntijoita valvomaan ja seuraamaan dynaamisesti verkkoon kytkettyjä laitteita ja IP-osoitteita. OpUtils tunnistaa ja erottelee verkkoon liitetyt mahdolliset ei-toivotut laitteet, jolloin niitä vastaan voidaan reagoida ennen kuin ne aiheuttavat verkolle ja järjestelmille haittaa.

OpUtils kuuluu ManageEnginen OpManager –kokonaisratkaisuun, mutta sen voi hankkia myös erikseen. Ironnet on ManageEnginen hallinta- ja valvontatuotteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Lue lisää OpUtils –työkalusetistä:

OpUtils